MAGIC

MUD

LIGHTENER

KIS introduceert met Magic Mud haar meest krachtige blondeerpoeder. Ideaal om donker, weerbarstig haar* snel en tot wel 9+ tinten effectief op te lichten. Like Magic!

Met Hyaluronzuur

Zorgt voor extra verzorging & bescherming

Optimale verpakking

Handige doseerdop & makkelijk mengbaar

100% vegan

Magic Mud Lightener bevat geen dierlijke producten

Hoe te gebruiken?

Doe 50 gr KIS Magic Mud in een niet-metalen bakje. Voeg 100 ml DMI Lotion, 3%, 6% of 9% toe. Breng dit aan op droog, ongewassen haar. Voor een mooie zachte balayage ook aan te brengen op vochtig haar. Als het tot op de huid wordt aangebracht, behandel dan eerst de lengtes en punten en das pas de aanzet. Maximale inwerktijd: 50 minuten. Wanneer de gewenste ontkleuring is bereikt, grondig uitspoelen en nawassen met KeraMax Shampoo. Eventueel vervolgen met KeraBalance Acidifier en KeraShield Leave-In. Voor extra behoud van haarkwaliteit adviseren wij altijd het gebruik van KeraBond tijdens het ontkleuringsproces.

* Voor fijn, poreus of licht haar adviseren wij KIS SnowWhite.

Freehandbalayage by Natasja

Bekijk hoe Natasja, Creative Director van KIS, de Magic Mud Lightener gebruikt bij een freehandbalayage.

Nu tijdelijk 2 + 1 gratis!

500 gram

2 + 1
GRATIS

Om de lancering van de nieuwe Magic Mud Lightener te vieren hebben wij een speciale aanbieding: de Magic Mud Lightener is tijdelijk 2 + 1 gratis.

KIS in jouw salon

Voordelen van KIS

Groot vaktechnisch team voor al je vragen

Uitgebreid cursusprogramma

2 Trendcollecties per jaar + Techniek

Persoonlijk contact met een medewerker wanneer gewenst

Bereken jouw besparing!

Ben je benieuwd hoeveel je zou kunnen besparen door over te stappen op KIS-haarkleuringen? Met onze besparings calculator ontdek je binnen 1 minuut je financiële voordeel op haarverf! Wees voorbereid want jouw salonbesparing is gegarandeerd GROOT!