DE LANGST HOUDBARE HAARKLEUR

KERACREAM COLOR

Geheel passend binnen de filosofie biedt KIS een uitgebreide collectie haarkleuringen. De basis van de collectie is KIS KeraCream Color – een 100% dekkende permanente haarkleuring verrijkt met keratine voor optimaal haarherstel tijdens het kleuren – met 83 onderling mengbare nuances voor ongekende creatieve mogelijkheden. Royal KIS SafeShades is hierop de luxe variant met nog langere houdbaarheid dankzij de Color Connect Technology en het Vegatal Keratin Complex en is extra mild door de PPD-, resorcinol- en MEA-vrije formuleringen. Voor glansbehandelingen en colorbalancing zijn de ammoniavrije en demi-permante haarkleuring SoftShades onmisbaar in elke salon. Extra creatieve mogelijkheden bieden de directe kleurpigmenten van KeraDirect. Niet alleen voor felle accentkleuringen maar ook voor prachtige en zachte pastels en ideaal als kleuropfrissing voor thuis. Voor kleuropfrissing en extra verzorging wordt de collectie haarkleuringen afgesloten met KeraFresh.

Veilig kleuren voor iedereen

ROYAL KIS SAFESHADES

Royal KIS SafeShades is een nieuwe generatie permanente haarkleuring die de perfecte harmonie biedt tussen wetenschap en natuur. De milde, uitgebalanceerde formule bevat tot 25% lipiden en verzorgende ingrediënten, is vrij van PPD en resorcinol en bevat een minimale hoeveelheid ammonia.

Kleuren met glans en gemak

KIS SOFTSHADES

De nieuwe Royal KIS SoftShades is een Demi Conditioning Color met een ammoniavrije formule. Het kleurt niet lichter en heeft een heerlijke geur. De kleur blijft bijzonder lang mooi en vervaagt geleidelijk, dus geen uitgroei. Het haar wordt daarnaast extra versterkt en direct ontward en dat
in maar 20 minuten.

Betover je haar met een uitwasbare kleur

ROYAL KIS GLAMWASH

Of je nu gekleurd of ongekleurd haar hebt: met Royal KIS Glam Wash fris je binnen mum van tijd je haarkleur op of geef je je haar een nieuwe, levendige tint. Deze super intensieve color wash is ook uitermate geschikt voor gebruik in de salon, om het haar voor te pigmenteren.

100% grijsdekking en lang houdbaar

KIS KERACREAM

Wanneer heb je succes met een kleur? Natuurlijk als die precies naar wens is, mooi dekt en lang houdt. Wil je je klanten écht verrassen, kleur hun haar dan met KIS KeraCream COLOR. Hiermee kleur en herstel je het haar in één keer. Het Keratin Infusion System is al tijdens de behandeling actief. Het resultaat: een kleur die straalt van binnenuit. Want hoe gezonder het haar, hoe sprankelender de kleur. En hoe groter het woweffect.

De Nr. 1 trendsetter

KIS METALLICS

Ontdek de Metallics kleuren van KIS. Zes Metallic tinten om te gebruiken als een toner op ontkleurd haar (niveau 10) om spectaculaire metallic effecten te creëren.

What you see is what you get

KIS KERADIRECT

KeraDirect colors zijn intensieve fashion colors. KeraDirect is in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn onderling te vermengen. Wil je een pasteltint of de kleur verlichten dan kun je de KeraDirect colors vermengen met de KeraDirect Clear. KeraDirect colors zijn kant en klaar, je hoeft ze niet vermengen met waterstof peroxide.

Verzorgende kleur opfrisser

KIS KERA FRESH

De ideale KeraFresh Color Conditioner is het product om uw haarkleur op te frissen wanneer het haar dof geworden is, met dit product zal je langer plezier hebben van gekleurd haar. KeraFresh Color Conditioner zorgt ervoor dat gekleurd haar weer mooi en glanzend eruit ziet! KeraFresh Color Conditioner verzorgt, herstelt, maakt het haar kambaar, onderhoudt en optimaliseert de kleur.