Levertijden www.kis-haircare.nl
Voor de webshop geldt: levering met DHL en is er een levertijd van voor 13:00u besteld op maandag t/m donderdag, morgen in huis. Op vrijdag geldt voor 13:00u besteld is dinsdag in huis.

Levering door DHL
Nadat een pakket is verzonden ontvang je een track and trace code. De bestelling wordt 1x bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien DHL het pakket niet bij de buren aflevert wordt het pakket bezorgd bij een DHL afhaalpunt waar het pakket gedurende 7 dagen afgehaald kan worden. Kis-haircare.nl kan geen invloed uitoefenen of en bij welke buren je pakket wordt aangeboden. Mocht de bestelling niet afgeleverd of opgehaald worden dan komt het pakket naar kis-haircare.nl retour. Wij zullen dan contact met je opnemen per e-mail of telefoon.

Verzendkosten
Bij bestellingen onder de €30,- bedragen de verzendkosten in Nederland en België: €4,95. Bestellingen worden GRATIS geleverd in Nederland en België vanaf €30,-.